Over Daan

Ik ben Daniëlle Slippens, trotse moeder van een zoon van 15 jaar.

Ik heb altijd een interesse gehad in wat mensen beweegt tot bepaald gedrag. En vanuit die interesse heb ik ruim tien jaar geleden een cursus kinderpsychologie gevolgd. Toen heb ik daar verder niets mee gedaan en ben vervolgens als receptioniste aan het werk gegaan. Heel wat anders maar ook een functie die ik met veel plezier vervul. Maar het werken met kinderen en volwassenen op een coachende manier is toch altijd een stille wens gebleven.

Daarom heb ik een aantal jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in eerste instantie een opleiding tot kindercoach gaan volgen. Nadat ik de HBO opleiding voor kindercoach met succes had afgerond ben ik mij gaan specialiseren in het coachen van kinderen met ADHD/ADD en kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Om kinderen, jeugd & volwassenen nog beter te kunnen coachen heb ik vervolgens een opleiding tot Teken je gesprek coach gevolgd. Dit is een manier om gesprekken visueel en overzichtelijker te maken. Ik mag mijzelf dan ook gediplomeerd Teken je gesprek coach noemen.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd zodat ik nog beter en met nog meer achtergrondkennis op uiteenlopende fronten, cliënten en teams kan coachen.